Audrey en Steve, de Engelse eigenaren, heten u welkom op de site van Camping Le Ch’ti Franoi !

Wij zijn gesitueerd in het zuiden van de Ardeche op een hoogte van 500 meter en ons terrein beslaat een oppervlakte van 2,7 hectare en is gelegen in de pittoreske omgeving van Planzolles in de bergen van de Cevennes in Frankrijk. De locatie is omgeven met spectaculaire uitzichten, mooie dennenbossen, wijngaarden en er leven dieren in het wild.

Wij zijn volledig uitgerust met moderne chalets, een restaurant, een volledig uitgeruste bar met volledige licentie, een groot zwembad van 20m x 10m plus twee speelbadjes, tennisbaan en zelfs mini golf !

Deze regio van Frankrijk is zeer bekend, niet alleen om haar spectaculaire uitzichten, maar ook om haar uitstekende en gevarieerde buitenactiviteiten.

De rivier zelf baant zich, 26 km lang, kronkelend een weg door steile bergwanden met hoog boven de kloof een weg waardoor historisch gezien dit een populaire regio is voor kanoën, klimmen, fietsen en wandelen

Wijn is ook een van belangrijkste exportproducten en de wijnranken van de Côtes du Rhône voorzien de regio van een van de beste wijnen. Gelukkig is onze camping vlak bij verschillende mooie wijngaarden zodat het proeven van wijn een “must” is. Zelden bedraagt de prijs van een fles van deze kwaliteitswijn meer dan vijf Euro zodat enkele van deze zeker in uw bagage zullen belanden.

Hier vindt u al het comfort dat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf in de Ardèche.

Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze site.