Ons Gezin

Steve & Audrey (+ Big Ben)

Steve werkte in zijn vorig beroep als kwaliteits- en IT manager, met als specialisatie electrotechniek. Hij heeft meer dan 25 jaar voor hetzelfde bedrijf gewerkt en vond het nodig een andere weg in te slaan en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Audrey is 33 jaar verpleegkundige geweest en hield veel van haar werk. Echter ook zij was klaar om een andere uitdaging aan te gaan. Zij voelde dat als we nu geen verandering in ons leven zouden aanbrengen, het er vermoedelijk niet meer van zou komen en misschien voor altijd spijt zouden hebben van deze beslissing.

Daarom hebben we samen besloten, na zo’n lange tijd in hetzelfde beroep, dat wij onze jarenlange wens, het bezitten en runnen van een camping waar te maken. Dit is altijd onze droom geweest en we probeerden vele jaren dit bijzondere doel te bereiken. Uiteindelijk hebben we camping “Le Ch’ti Franoi” gevonden en zijn nu trots dat we hier in de Ardèche leven en werken.

We zijn heel blij met ons nieuwe leven en totaal andere leefstijl in deze mooie omgeving. Terwijl niet alles van een leien dakje is gegaan hebben we tot nu toe alle obstakels overwonnen en zien er, aan het begin van elk nieuw seizoen, naar uit nieuwe mensen te ontmoeten.

We gaan door met het aanbrengen van verbeteringen aan de camping om het mogelijk te maken dat uw verblijf bij ons nog gedenkwaardiger is en we zien uit naar een voorspoedig en succesvol jaar.

Toen we medio 2006 de camping kochten, hebben onze jongste dochter Rachael en haar man Ross hier drie seizoenen doorgebracht om naast ons te werken. In 2008 werden zij ouders van Bailey die in maart dat jaar is geboren. Zij wonen nu weer in Engeland en komen over tijdens de vakanties om zo nu en dan mee te helpen. In mei 2009 werd Arabella geboren in het gezin van Rachael, Ross en Bailey. In juni 2012 is Tobias geboren als jongste telg van het gezin.

kc

Kacey Matilda “Little Blossom”

Onze oudste dochter Stephanie en haar man Martin zijn in 2008 ouders geworden van Imogen die in oktober is geboren. Ook zij kwamen diverse vakanties om ons te helpen waar zij konden om er een, door familie gerunde camping van te maken. Hun tweede dochter Teigan is geboren in januari 2011.  Kacey Matilda is geboren in maart 2016 en aan onze klanten geïntroduceerd die bij ons vakantie hielden gedurende juli, augustus en september 2016.

Martin & Stephanie

IMG-20151025-WA0000

Ross & Rachael

IMG-20150908-WA0001

Imogen & Teigan

IMG-20150903-WA0000

Bailey, Tobias & Arabella

IMG-20150704-WA0020

All together

IMG-20151031-WA0003

Audrey’s little brother Alan

We hebben afgelopen jaar enkele leuke studenten van verschillende landen gehad die zij aan zij met ons hebben gewerkt, en waar wij mee in contact blijven. We hopen dat dit seizoen een andere groep weer bij ons komt en zien nu al uit hen te ontmoeten en met hen te werken as onderdeel van onze uitgebreide familie. Zij zijn in het verleden in staat gesteld en bereid gevonden hun vaardigheden in de Franse taal te oefenen. Dit is bij onze Frans sprekende gasten in bijzonder goede aarde gevallen.

De oorspronkelijke gezinnen van de Hr. en Mw. Cutting (vader en moeder) en de Hr. En Mw. Woodage (Schoonzoon en dochter) kwamen tot elkaar – vandaar de bedrijfsnaam “SARL WoodCutting” – vastbesloten om als een familie van de camping een succes te maken en bovenal te genieten van de vele gemakken.

Uiteraard hebben wij , Engels zijnde, geen probleem met telefonische verzoeken in het Engels. Echter ondanks dat we Frans aan het leren zijn en dit elke dag beter gaat, wordt het steeds moeilijker te telefoon te bedienen omdat Audrey een probleem heeft met het gehoor.

In alle gevallen willen we u vragen geduld met ons te hebben en langzaam en duidelijk te spreken. Nog beter is het om ons een e-mail te sturen omdat dat makkelijker voor ons is om af te handelen. Deze manier van contact heeft onze voorkeur.